zaterdag 24 oktober 2015

WK jeugd

Het is een tijdje geleden dat ik een blog heb geschreven. Een van de redenen hiervoor was dat mijn coach bij het EK jeugd een paar jaar geleden, Peng, vond dat ik me op de toernooien moest concentreren, in plaats van op het schrijven van blogs. Dat schreef ik hier geloof ik al eerder, maar vond het uiteraard onzin. Ik heb me er dus niet vaak aan gehouden en de resultaten zijn bekend: ik mocht de afgelopen jaren niet meer aan een EK of WK jeugd meedoen.

Maar ook ik werd ouder en wijzer, en luister nu (heel) soms toch naar volwassenen. Bovendien mocht ik dit jaar wel naar het EK jeugd, en was Peng daar weer mijn coach. Veel keus had ik dus niet. Tot mijn verbazing, en toch ook wel een klein beetje spijt, leverde een poging om het advies op te volgen  daar nog een gedeelde tweede plaats op ook. Rare lui, die volwassenen.

Komende 2 weken doe ik mee aan het WK jeugd in Halkidiki, Griekenland. Het eerste nieuws is, dat daar niet Peng, maar Merijn van Delft mijn coach zal zijn. Er zijn dus mogelijkheden. Toch zal ik het advies opvolgen en tijdens het toernooi geen blog bijhouden. 

Die toernooien, en trainingen, zijn echter erg duur. Daarom heb ik deze pagina geopend voor mensen die mij willen steunen, tijdens en na het toernooi: http://www.talentboek.nl/donatiedoelen/53-schaken/356-wk-t-m-16-en-trainingen

Het tweede, en grote, nieuws is, dat als ik het doel haal,  ik na afloop als vanouds een blog zal schrijven. Er zijn ongetwijfeld meer dan voldoende interessante gebeurtenissen, en anders weet ik nog wel het een en ander over het EK-jeugd... Wie me wil steunen wil ik alvast bedanken, maar ook degenen die dit niet doen zijn uiteraard welkom om het toernooi te volgen op: http://www.wycc2015.org

Geen opmerkingen:

Een reactie posten